I must kill you….but, I LOVE You – Part 7

I must kill you….but, I LOVE You

Author : Arisachan97

Cast : Arisa—-Kim Ri Sa

Choi Minho

Support : SHINee, SMEnt.

Genre : Romance, Action

Rating : PG-15

a/n : Banyak yang bilang yang part sebelumnya kependekan… kalo gitu part ini kubikin panjang deh…. Semoga semua suka^^ selamat membaca~ ohiya, maaf kalau disini ada sedikit tindakan kekerasan.. jangan ditiru ya!

Part 7 Continue reading I must kill you….but, I LOVE You – Part 7

Advertisements

My Lovely Friend – Part 2 [END]

Tittle    :My Lovely Friend (2.2)

Author             :weejay a.k.a Kim Jin Ra

Main Cast        :Choi MinHo, Park Jaerin

Other Cast       :other SHINee member, Nana

Rate                 :PG-15

Genre              :Friendship, romance, YAOI(dikit)

Length             :TwoShoot Continue reading My Lovely Friend – Part 2 [END]

One Week Journey – Accidentally, Same Destination [1]

Title                       : One Week Journey – Accidentally, Same Destination (Part One)

Author                  : myee

Main Cast            : Lee Hana, Kim Soona, SHINee

Support Cast      : Park Hye Ra

Genre                   : Friendship, Family

Length                  : Sequel

Rating                   : G

A.N                        : Ini ff pertamaku. Mohon sarannya ya. Maaf kalau jelek hehe (bow) Continue reading One Week Journey – Accidentally, Same Destination [1]

{SONGFIC} I Love You

Title : =Songfic= I Love You
Author: Chaeky
Casts : Key SHINee, Song Hyun Cha aka author
Genre: Romance
Rating: 15 aja lah 😀
Length: Oneshot
Disclaimer:  Key’s Mine #PLAK 

annyeong chingu, ini ff pertama yang aku kirim ke ffindo..
Happy Reading 😀

The traces of you that fill my heart

Give me breath

When the night becomes engulfed by moonlight

Will this impossible waiting end?

Begging for a miracle, I respond

Kupandangi wajah sendunya dan kugenggam tangannya. Tak terasa sudah 2 tahun berlalu. aku masih setia menunggunya disini, berharap ia segera membuka mata indahnya sembari tersenyum manis seperti selama ini. Senyum yang membuat hatiku damai.

Oh love

I want to touch your heart

But I cannot speak

Like starlight hidden behind frozen clouds

‘I love you’

This painful confession always lie on my tongue

I’ll end it all

And let the words flow with my tears

Lidahku kelu, mulutku selalu terkunci bila berhadapan denganmu. Aku tak pernah bisa mengungkapkan perasaan yang selama ini kupendam semenjak pertemuan pertama kita. Hanya candaan yang bisa aku berikan untuk menghibur hatimu, hatimu yang terluka oleh perasaan cintamu padanya.

The arrows that reached my heart

I guess are now a part of me

Even if it hurts so much

I want to die

You’re so deep inside me, I can’t remove you

Because it’s love

Because for me it is love

Cupid cinta menancapkan panah cintanya padaku, cupid cinta juga menancapkan panah cintanya padamu. Kita sama-sama jatuh cinta. Aku jatuh cinta padamu dan kau jatuh cinta padanya. Tak tahukah kau perasaanku?? Tentu saja kau tak tahu karena aku memang tak pernah mengatakannya padamu. Bagaimana bisa aku mengungkapkannya bila dari awal aku sudah tau kalau kau mencintainya. Cintamu padanya terlanjur dalam begitu juga dengan cintaku padamu. Ku coba tegar mendengar semua keluh kesahmu, semua cerita pahitmu tentang dirinya, semua kulakukan karena aku mencintaimu.

My love Even if I can’t be with you

Even if my feelings end, barred by a wall of destiny

I still love you,

If I can just be somewhere where I can see you

Because you’re my everything

Tak apa terluka, tak apa menderita. Your smile is mine too. Senyummu tak boleh hilang  . Aku selalu ada untukkmu 😀

I’ve spent so many nights awake

So when my star like tears

start to fall like the half-hearted rain

Please remember

That I loved you

Setiap malam menjagamu disini. Selalu setia menunggumu. Saat kau terjaga nanti, aku berjanji tak kan membiarkanmu terluka lagi. I’ll tell you that “ I LOVE YOU”.

My love

Even if I can’t be with you

Even if my feelings end, barred by a wall of destiny

I love you,

If I can just be somewhere where I can see you

Because you’re my everything

My love (I need you)

Even if I can’t be with you

Even if my feelings end, barred by a wall of destiny

I love you,

If I can just be somewhere where

I can see you

Because you’re my everything

Aku mencintaimu, selamanya mencintaimu. Walaupun perasaanku ini tak terbalaskan, tak apa.Walau takdir ini tak akan menyatukan kita, tak apa. Hanya satu yang kupinta, BERBAHAGIALAH. Itu sudah cukup bagiku. Your Happiness is mine too ^^

It’s not a burden

Because you are

Because you are you

Through the pain

Through the tears

I love you

Aku ikhlas mencintaimu. Walaupun sakit, walaupun terluka, karena cintaku ini tulus dan tak akan tergantikan. Saranghae Youngwonhi Hyuncha.

Comment Please 😀

Don’t Be A Silent Reader 😀

 

©2010 SF3SI, Freelance Author.

This post/FF has written by SF3SI Author, and has claim by our signature

This FF/post has claim to be ours. Please keep read our blog, comment, vote and support us ^.^

Don’t forget to :

  • Open FAQ page for ask something.
  • Open GUESTBOOK for new reader
  • Open Join Us page to know how to send your FF
  • Vote us please, our rating going down on SHINee toplist, so please vote us ^.^
  • For new reader, please join page Talk Talk Talk
  • Open page LIBRARY if you miss some FF

Shining School – Part 1

SHINING SCHOOL

Title              : Shining School

Author          : KeyNia a.k. Kunang Annalitha

Main Cast     : Kim Mi-Young,  Jung-Su (dia salah satu dari Key, Taemin, Minho atou Jonghyun), Jinki, Key, Minho, Jonghyun,Taemin

Support Cast : Kim Mi-Sun (ummanya Kim Mi-Young), umma dan appanya Jung-Su

Length          : Sequel rating

Genre           :Romance and friendship

Rating           : PG-13

Summary      :  Ini cerita tentang Kim Mi-Young yang mempunyai sahabat kecil bernama Jung Su. Mungkin dari luar terlihat seperti Jung Su yang selalu dikerjai Mi-Young tapi sebenarnya mereka adalah sahabat sehati. Tapi apa jadinya kalau mereka berpisah? Mungkinkah keputusan Mi-Young bersekolah di Shining  school *sekolah yang agak aneh* dan terdapat 5 shining star bias mempertemukannya dengan Jung Su? Check it out! ❤ ❤ Continue reading Shining School – Part 1

KUROSHI – PART 3

KUROSHI PART 3:

Judul : Kroshi Part 3: Jonghyun’s investigation

Author : Zulvaza a.k.a Ayumivaza

Genre : Mystery, Adventure, Action, Family, Sad

Casts : SHINee, Lee Soo Man, Kim Dong Woo, Han Mi Young

Type: Sequel

Ada sesuatu yang menarik perhatiannya. Benda itu tergantung di langit-langit dan sudah ada sejak mereka tinggal di sini. Kamera Pengawas. Continue reading KUROSHI – PART 3

A Fool

Author                         : STORM

Main Cast                    : Flow

Supporting Cast          : Minho, Yoora, Kim Jong Hyun

Genre                          : Life

Length                         : One Shot

Rating                                     :

A FOOL Continue reading A Fool