{SKIP} Chamkkamanyo…? – Part 2 [END]

Title                 : Chamkkamanyo …? (2/2)

Author                         : HanaKimchi aka Hana Eonni

Main Cast        : Choi Min Ho, Kim Hye So, Kim Hye Jin

Support Cast  : Appa-nya Hye So dan Hye Jin

Length                         : Two shot

Genre                          : Romance, Sad, Family

Rating                         : NC-21

Summary         : One man is loved by twins. But that’s man heart turn on Hye So and Hye Jin gives her love to her twin. Who will win finally?

A.N                 : Enjoy reading by yourself it’s better than anything. Broader your knowledge, wider your world and wilder your imagination (*ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ….)

 Yang belum 17 MUNDUR! Gak parah sih, yang penting jangan di hayati yak/plak hohohoho. Continue reading {SKIP} Chamkkamanyo…? – Part 2 [END]

Advertisements

He’s Gone

Title                 : His gone

Author             : Park Ha Ki a.k.a Nysa

Main Cast        : Song Yoora (imaginary cast)

Support Cast   : Kim Kibum SHINee, Choi Minho SHINee, Park Raena(imaginary cast).

Length             : Oneshoot

Genre              : Romance, Friendship, Life

Rating             : General

Summary         : Yoora dan Kibum selalu berlomba untuk jadi yang pertama. Mereka merupakan lawan tanding yang seimbang. Suatu ketika timbul benih-benih cinta dihati Yoora, tapi disaat yang bersamaan muncullah Raena yang mengaku sebagai yeojachingunya Kibum. Nah lho? Kibum pilih siapa?? Lalu, bagaimana dengan Minho yang ternyata selama ini menyimpan perasaan cinta kepada Yoora??

A.N                 : Annyeong, ini FF Oneshoot pertama yang aku buat. Ceritanya sih terinspirasi dari sebuah film yang pernah aku tonton. Tapi lupa nama filmnya. Selamat membaca dan jangan lupa dikomentarin. DON’T BE SILENT READER!!

HIS GONE

  Continue reading He’s Gone

Something More: Love In The Green – Part 3

Something More: (Love In The Green) – Part 3

Author              : Chanchan a.k.a Chandra Shinoda (@chandrashinoda)

Main Cast        : Kim Kibum (Key), Kim Jonghyun, Kim Hyora

Support Cast    : Other SHINee member, Lee Soon Hee

Special Guest  : Kim Sera (female main cast di FF-nya Lia a.k.a Keylieon)

Genre               : Family, Friendship, Life, Romance

Length              : Sequel

Rating               : PG-15+

Disclaimer        : I don’t own all SHINee members. They’re God’s. They belong to themselves and SM entertainment. I’m just the owner of the story

Adakah yang masih setia nunggu FF ini? pasti ada, ya.. *PD gilakkk* Ok deh… aku gak banyak basa-basi di sini. Aku cuma mau bilang, maaf kalau ada kata-kata yang salah ketik di sini, karena aku buatnya agak buru-buru, yah… sekitar beberapa hari menjelang UN… jadi, mian yakhhh…. *bow*

***

Continue reading Something More: Love In The Green – Part 3