I Love The Way You Lie : My 1st Kiss And His Confession

  I LOVE THE WAY YOU LIE

Author: Angelic autumn

Cast: Runa, Key (SHINee), Kim Sujin, Choi Minho (SHINee)

Support cast: Dimas,Intan,SHINee’s member, and find other in the story.

Type: sequel

Genre: romance, school life, comedy (?), friendship.

Rating: PG 13

Disclaimer: all of the plot and story is mine except SHINee member, they are belong to god and themselves.

p.s: annyeong reader, aku author pemula nih, hehe jadi kalau ceritanya gaje mianhe. Namanya juga coba-coba jadi pasti ada kekurangan. Oke gak usah banyak bacot kita mulai aja.. HAPPY READING… AND REMEMBER TO LEAVE A COMMENT..

                            “MY FIRST KISS AND HIS CONFESSION” Continue reading I Love The Way You Lie : My 1st Kiss And His Confession

Advertisements

This Is Me !!

THIS IS ME!!

Author             : Hanakimchi aka Hana eonni

Main Cast        : Choi Minho SHINee and Park Hyerin

Length             : One-shot (ficlet ± 3000 words)

Genre                          : Fluff, Romance, Parental Guidance

Rating             : PG-15

A.N                 : Read by yourself!!

  Continue reading This Is Me !!

Married Idol : Key Confession (After Story) – Part 1

Married Idol- Key Confession[1.2]

Title : Married Idol- Key Confession

Author : Onmithee

Main Cast  : Key/Kim Kibum, Lee Jinki, Kim Rumi

Support Cast : Kim Jonghyun, Lee Taemin, Choi Minho, Han Chae Kyeong, Jung Kyung Ho, Jung Jin Rin

Length : 2 Part

Genre : Romance, Friendship

Rating : PG-15

Notes: Nih FF side story dari married Idol versi Key sekaligus menjadi after story. Soo… buat readers yang belum baca Married Idol, disarankan baca tuh ff dulu supaya ngerti ma jalan cerita ff ini, Okey ^^b Continue reading Married Idol : Key Confession (After Story) – Part 1

I Want To Remember – Part 1

“I want to remember”

Author

J Kim Youngyua, (just call me yua)

Main Cast

©     Lee jinki sebagai Onew

©     Kim jonghyun sebagai Jong

©     Choi minho sebagai Minho

©     Kim kibum sebagai Key

©     Lee taemin sebagai Taemin

©     Kim jooyeon sebagai Yeon

Support Cast

÷ Umma key

Length

Y Sequel

Genre                         

v Family, Humor, sad and …

Rating                        

£ General

Summary       :           Ada Orang Asing…

Annyeong chingu … ini cerita FF ku yang pertama kali, inspirasinya dari khayalan aku dan cerita manga atau komik … yaa kalau chingu merasa ini ada kemiripan sama film, drama ato dorama, it’s okey. Cerita ini ada hubungan dari ff “I remember”, jadi kalo udah baca fanfic itu bakal ketahuan jalan ceritanya (sayangnya belum selesai, hehehehe) tapi cerita ini gak bakal di publish disini (kan bukan shinee). Ehm…kalau udah baca, jangan lupa di komen yaa. Minimal 4 kata (suka) maksimaL teserah. Jadi aku bisa perbaiki ff nya, kalau bisa yang membangun aja duLu ahahahaha…. Oke oke oke selamat membaca …. “(^_^)”… Continue reading I Want To Remember – Part 1