Dazzling Autumn – Part 4

Dazzling Autumn – Part.4

 

Main cast :

Kim Ki bum [Key] | Min Hye ri

Supporting cast :

Lee Jinki [Onew]|Min So Hee |The rest of SHINee members|Nicole KARA|Luna f(x)

Author             : Song Eun cha

Length             : SEQUEL

Genre              : Friendship, Horror,Romance,Mystery

Rating             : PG 15-NC17

  Continue reading Dazzling Autumn – Part 4

Love You Forever

Title: Love You Forever

Author: dhedingdong

Main Cast: Choi Minho, Seo Ji Hye (OC)

Length: Oneshoot

Genre:  Romance, Angst, Sad, Life

Rating : PG16-NC17

A.N:  inspirasi dari mana-mana (telivisi lebih banyak), tapi plot dan alur tetap milik saya!!! J

 maafkan aku Flamers, aku tak bermaksud..

hanya saja, saya dapet idenya juga kayak begitu ;_________;V

  Continue reading Love You Forever

Just a While – Part 1

Tittle : Just a While part 1

Author : tiara_jinki

Main cast : Lee Jinki, Kim Seohyun.

Support cast : Kim Kibum, Lee Taemin, Kim Jonghyun, Choi Minho, and others.

Length : sequel

Rating : PG

Genre : Romance, sad.

A.N: annyeong haseyo readers, ini adalah ff pertamaku jadi mianhae kalau ffnya jelek, bikin bosan dan gak menarik. Kalian boleh gak comment ff ini. Boleh juga kritik ff ini karena itu bisa membuat saya lebih baik. Happy reading readers…sekali lagi mian kalo ffnya buruk. Hehe :D. Continue reading Just a While – Part 1

My Little Bride – Part 11

Title : My Little Bride (chapter 11)

Author : Choi Ji Yeon

Main Cast : Choi Minho, Choi Ji Yeon, Lee Jinki, Kwon Yuri

Support Cast : Im Yoona, Taemin, Choi Siwon, Yoogeun

Length : Sequel

Genre : Comedy, Romance

Rating : PG 15

Credit Song :

C.N Blue – Love Light

SHINee – Amigo, In My Room, Last Gift, Please Don’t Go

SUJU – What If

Continue reading My Little Bride – Part 11