FF VERIFICATION #4

FF VERIFICATION #4

Ahoii~ Kembali lagi dengan VERIFICATION FF yang ke-4! haha.. Oke kali ini ada FF-FF yang masuk ke email kami pada periode 7 September – 24 September yang sekarang udah moved ke draft kami menanti penjadwalan FF yang akan segera berlangsung ^^ Sooooo~ This is it :

1. MEMORIES OF YOU: Finding The Lost Moment [1.2] & [2.2]

2. MEMORIES OF YOU: The Way I Miss You [1.2] & [2.2]

3. Friend, Love, and Destiny – Part 1 

4. Couple of SHINee Endless in Love – Part 1 – 4 

5. Ya!! I’m Jealous – Part 1 – 4

6. It’s My Turn To Protect You – Part 2 [END] 

7. Jebal, Look at Me! – Part 5 

8. K-DANGDUT 

9. Don’t Remind Me – Part 2 & 3

10. My Longing For You Is Great 1 : “A Bad Impression” 

11. My Longing For You Is Great 2 : “A Foe and a Friend” 

12. Friend, Love, and Destiny – Part 2 

13. BLEEDING LOVE – PART 1 

14. I’m The Real HumanoDevil – Part 2 

15. S.M THE BALLAD [VS] S.M THE RAPPER

16. The Hater 

17. My Lovely Namja – Part 1 

18. Naega Dangsineul Neomu Saranghae 

19. Happy Birthday and Goodbye 

20. BE A TRAINER – PART 1 

21. WHO ARE YOU ? – GUESS 1 

22. Jealously 

23. Nappeun Namja – Ring Ding Dong Part [4] 

24. Married??! – Part 3 & 4

25. The Green Field Near The River 

26. Onew’s House 

27. At The Beginning With You 

28. You My Little Girl – Part 1 

29. Unpredictable Marriage – Part 1 

30. A WOMAN FOR MY DAD [1.2] 

31. Because I Don’t Know How To Love [1.2] & [2.2]

32. (Key’s Wishes) Our Destiny – Part 1 

33. Hard, But Still Funny – Part 5 

34. You My Little Girl [2.2] 

35. Taemin Twins (Lee TWINS) [2.2] 

36. Key-SHINee is GUMIHO 

37. Penyihir di Menara Utara 

38. Starting From Ombrophobia?? – Part 1 

Well, Thats it! ekeke~ Hemm sekali lagi aku cuman mau remind nih buat para author yang FF nya tertera diatas, please get ready yaaa =) Jangan lupa setiap komen yang masuk harus dibalesin, oke? Emmm dan juga kalau kamu ngerasa FF kamu gak masuk ke dalam list diatas, atau kalau ada hal lain yang mengganjal di pikiran kamu, mungkin bisa langsung contact Founder atau Admin yang bertugas ya.. Segitu aja deh, Maaf bila ada kesalahan kata, and biggest thanks for ya kindly attention,..

xoxo

EARTH So!

15 thoughts on “FF VERIFICATION #4”

  1. admin, aku udh ngirim ff ke email. tapi gak ada balasannya, biasanya habis ngirim kan ada balasannya. itu udh masuk atau belum ya?

Give Me Oxygen

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s