Unpredictable Marriage – Part 1

Unpredictable Marriage

Author: Anissa Anggi

Genre: Romance, Friendship, Life

Main Cast: -Kim Kibum

                    -Lee Hyo Min

Other Cast: Choi Minho, Krystal, Umma Lee Hyo Min, dll (msh terus berubah)

Length: Sequel

Rating: NC-17

Disclaimer: This Story is Mine. I don’t own them(SHINee), they’re belongs to God except some imaginative characters such as Lee Hyo Min.

Please, be good reader and give me  some critics. I’m a new writer, so this is my first FF. sorry if this story disappoint you. Just read and give me a comment. And…. Happy Reading! \m/

Continue reading Unpredictable Marriage – Part 1

More than Words

More than Words

Original Ideas : Oktria I a.k.a Woo~Minki & Lana

Author : Zika

Main Cast :

  • Aku
  • Kim Jonghyun

Supporting Cast :

  • Lee Jinki

Genre : Romance, fluff

Rating : General

Summary : “Karena aku tidak butuh orang yang sempurna untuk menjadi pacarku, yang penting komunikasi kita baik. Karena bisa bicara atau tidak itu sangat tidak penting. Toh, aku tidak akan bangga punya pacar yang bisa bicara, benarkan?”

Recommended Background Song :

–          SHINee – Kiss Kiss Kiss

–          Extreme / Westlife – More than Words

Note: Sorry banget buat Oki 😀 , padahal kamu udah minta tolong FF ini di lanjutin sama Lana dari tahun lalu kan? Sebenernya Lana udah lama kasih ini ke aku, tapi aku baru bisa proses sekarang. Hehe, sorry banget. Semoga kamu suka ^^, maaf ya aku rombak habis. Soalnya aku bener-bener nge-stuck sama yang kamu tulis kemarin. Love ya!

♛♛♛ Continue reading More than Words

You My Little Girl – Part 1

Author                : Shin Hyu Kyung

Title                    : You My Little Girl

Genre                  : Romance

Rating                 : PG-15

Length                 : Twoshot

Main Cast           : Kim Kibum a.k.a Key, Park Seung Hee

Support Cast       : Leeteuk (SUJU), Tiffany (SNSD)

>> annyeong chingudeul….author hyu kyung balik lagi bwa ff twoshot nih,, sebenernya mau bkin oneshot tpi kpanjangan,, jadilah ff nie…semoga kalian suka ya…ini murni ff q sndiri,, NO PLAGIAT..!! NO BASH…!! DON’T BE SILENT READER..!! happy reading chingudeul…^^

Ya!! I’m Jealous – Part 2

Title : Ya!! I’m Jealous (part 2)

Author: Alifah Diantebes Aindra a.k.a Choi Haneul

Main Cast: Choi Minho,Jung Min ah

Support Cast : Kim Kibum(Key) and Krystal, Kim Jonghyun, Kil Eun ra

Length :  sequel

Genre : Friendship, Romance, Family, sad

Rating: PG-13

Sebenarnya cerita ini terinspirasi dari apa yang terjadi pada Author, tapi sudah dirombak disana-sini hingga menjadi seperti ini 5% nyata, 95% karangan belaka jadinya, wehehe.. ya sudahlah.. Happy Reading, Don’t forget to Comment..!!

****************************************************************************** Continue reading Ya!! I’m Jealous – Part 2