I Just Wanna Be With You – Part 1

Title : I just wanna be with you…<3 part 1 of 5

Author(*) : Rania(salmarania40@yahoo.com)

Main Cast(*) (Tokoh Utama) : Onkey

Support Cast(*) (Tokoh Pembantu) : Jonghyun

Length(*) : One Shot

Genre(*) : Romance, Friendship, Sad

Rating(*) : General

  Continue reading I Just Wanna Be With You – Part 1

Without Words

Title: Without Words
Author: Han Jaerin
Cast: SHINee – Lee Taemin, YOU
Length: One-shot
Genre: Friendship, Fluff, Romance
Rating: PG-15
Disclaimer: Plot is mine.
Note: English fic. Pardon my fail grammar and vocabularies. Original cast was supposedly the greasy man Nam Woohyun from the sexy boygroup INFINITE.

+++ Continue reading Without Words

The Silent Touch of Marriage – Part 1

The Silent Touch of Marriage

(Part 1)

 

Author: Chanchan a.k.a Chandra Shinoda (chandrashinoda)

Beta-Reader: Tulasi Krisna Maharani

Main Cast:

– Kim Hyora (covered by Jessica SNSD)

 Kim Jonghyun

– Kim Kibum (Key)

– Kim Yong Sang

Support cast:

– Other SHINee members

– Kim Hyunri

Length: Sequel

Genre: Family, Friendship, Romance

Rating: PG-16

Disclaimer: I don’t own all SHINee members, they are Gods’s. They belong to themselves and SM Entertainment. I’m just the owner of the story.

Annyeong, Readers! Maaf aku telat nge-post part 1 FF ini. Tanggal 17 November kemarin aku ujian blok sel yang susahnya amit-amit, terus besoknya langsung pengumuman. Haduhh.. syukur deh lulus, hehehe *jadi curcol* maaf ya kalau lama nungguin FF ini. Kalau rada bingung, baca ulang aja teasernya. Untuk part selanjutnya aku usahain secepatnya deh *kalau bisa* coz selanjutnya blok kuliahku The Grand Design of Human Body yang lumayan muter otak tuh, *curcol ga penting lagi #plaakkk* so, sabar aja yah nunggunya.  Eitz, hampir lupa, di sini ada adegan agak hot, tapi rasanya belum masuk NC karena masih dalam batas wajar, jadi buat yang di bawah umur jangan terlalu diresapin yah bacanya.^^

***

Bukan janji ataupun kata-kata manis yang membuatku percaya

Ucapanmu hanya angin lalu

Kau terlalu rapuh untuk menentukan sifatmu

Mudah mengalir, namun meninggalkan jejak yang menyakitkan pada setiap insan yang kau singgahi

Kau bisa terbang kemanapun, namun tak ujung bergema dengan tingkah angkuhmu

Terlalu fanatik, bodoh, dan menyesatkan.

-Kim Jonghyun-

*** Continue reading The Silent Touch of Marriage – Part 1

Because I Don’t Know How To Love [2.2]

Because I don’t know how to Love (end)

Author : Macil

Main cast : Lee jinki aka onew, park haerin (you, anyone yo can imagine)

Other cast : jung hyomi, other SHINee member

Length: two shoot

Ratting : PG-15

Genre : romance, friendship

************************************************************************************* Continue reading Because I Don’t Know How To Love [2.2]