OUR LOVE – Part 1

OUR LOVE

Title:  OUR LOVE

Author: Sungrin imnida~ (della)

Main Cast : Lee raera & SHINee

Support Cast : SHINee

Length : sequel

Genre : Romance, a bit comedy

Rating : General

  Continue reading OUR LOVE – Part 1

Advertisements

[FF PARTY 2011] Reversible Charm

Title(*): Reversible Charm

Author(*): qL^^  (wp : mystorymyfictionworld)

Main Cast(*) : Minho, Onew

Suport Cast(*) : Park Hyeki (OC), other SHINee member

Other Cast : SMTown

Genre(*) : Pure Fantasy, A Little bit Humor, So much friendship and phsycological battle.

Type/Length(*) : One shot

Rating (*): G

Summary : Pernahkah kau merasa hidup orang lain terasa jauh lebih indah? Pernahkah kau berangan-angan menjadi orang yang berbeda? Lalu saat kau terbangun di pagi hari kau menjadi orang lain? Apa yang akan kaulakukan?

Recommended Backsound : –

Reversible Charm Continue reading [FF PARTY 2011] Reversible Charm

Is It What You Want? – Part 9

Title                       : Is It What You Want? Chap. 8

Genre                   : Romance. Friendship

Main Cast            :  –     Kim Jonghyun

–          Choi  MinGi

Other Cast          : SHINee

Rating                   : PG 15

A/N                        :

  Continue reading Is It What You Want? – Part 9

{FF PARTY 2011} He’s My Twins 一 Part 1

Title                            : He’s My Twins 一 part 1
Author                                  : mutiaadha
Main Cast                            : Onew, Key.
Support Cast                      : Jonghyun, Minho, Taemin, Kim Nayeon.
Other Cast                          : Youngmin as Appa, Seoyeon as Umma.
Genre                                   : Bromance, Friendship, Angst.
Length                                  : Twoshot
Rating                                   : PG 13
Summary                             :  “I hate when someone said that i’m nothing, and Onew is better than me! I                                                     hate him, really hate even though he’s my twin. I don’t wanna care anything                                                      about him, i think my life will be better if he’s gone from this world!” 一 Key
Ket                                         : mendaftar sebagai author tetap.

Recommended Backsound : B2ST – Beautifull

Note:
annyeong ^^;;; haiii perkenalkan aku mute, kali ini aku muncul lagi dengan ff bertemakan bromance dengan Onew dan Key sebagai cast utama. Dan di ff ini aku buat mereka kembar loh hihi *ngaco* karena emang pas pertama kali SHINee debut aku susah banget ngebedain Onew sama Key, mereka rada mirip sih, ya udah jadi aku buat aja mereka kembar ^^ makanya jangan permasalahin marga mereka disini ya 🙂 Aku harap ff ini dapat menghibur para readers semua ya. Jangan lupa buat klik like kalau kalian suka ff ini dan comments kalian juga berarti banget loh buat aku, jadi jangan jadi silent readers juga ya, please respect to each other. Happy reading, SSF. xoxo 🙂

========================== Continue reading {FF PARTY 2011} He’s My Twins 一 Part 1