{Eng Ver.} Cyber Love = LDR [1.2]

Cyber Love = LDR
(Part 1.2)


Hi .. hi .. Long time no see me, ne? Kekee .. mianhae. I was busy with my schedule and dense. Starting from the same task replications and also reports. After I presented the work of who I adopted from a true story, entitled “Summer Love Story”, I bring again one more fanfiction based on true story. Kekeke ..

 Do not ask whose story it is, because I’ll never tell about the identity of the source for my reference. Hehe..

Once again I apologize. My flashdisk which I use to save all of my fan fiction was gone. Then its backup just for another  FF which isn’t appropriate if I posted it now. So, sorry, ne? ^^

Well now, I hope you guys like it at my new FF.

Happy reading ^ ^

Author: Ji I-el

Main Cast: Lee Taemin, Athena Efrinne (it’s Taemints time) ^ ^

Support Cast: Lee Taesun (eum.. just think that he is Taemin’s twinnie, ne? ^^), Karrie Hang

Length: Twoshot

Genre: Tragic Romance

Rating: PG-15

Summary: ‘What should I do if one day I couldn’t see his name in my computer screen anymore?’ I thought to myself as I continue to type the ranks of his poetry. – (“When at last you can survive with all of them, then all is because of your belief that there is true love) quotes: I-el

Continue reading {Eng Ver.} Cyber Love = LDR [1.2]

Advertisements

Cyber Love = LDR [1.2]

Cyber Love=LDR

(Part 1.2)

 

Hai.. hai.. lama ya ga ngeliat aku disini? Kekee.. mianhae. Aku sibuk kuliah dan jadwalku padat. Mulai dari tugas sama ulangan” dan juga laporan. Setelah aku menghadirkan karya yg aku angkat dari kisah nyata yang berjudul “Summer Love Story”, aku bawakan lagi nih satu kisah nyata lainnya. Kekeke.. Jangan tanya kisahnya siapa ya, karna aku ga akan pernah memberitahukan identitas sumber” referensiku dalam berkarya 😀

Sekali lagi aku minta maaf. Flashdiskku yang aku pakai untuk nyimpen semua FFku hilang, gimana coba. Trus backup-annya juga cuma ada beberapa FF yg menurutku ga tepat kalo diluncurin (?) sekarang jd, maaf ya.. Nah sekarang, aku harap kalian suka sama FF baruku ini. Oh ya, berhubung disini aku bawa” facebook, gak maksud sih buat promosi, tapi apalah daya, komunikasi cyber yang dipakai tuh emg facebook. Jadi maaf ya teman” L

Oh ya, diawalnya itu merupakan alur maju trus flashback deh, tp gak ada keterangannya. Biar kyk novel kebanyakan gitu. Hehe.. Jd hati” ya bacanya ^^

Happy reading ^^

Author : Ji I-el

Main Cast : Lee Taemin, Athena Efinne (it’s Taemints time) ^^

Support Cast : Lee Taesun (anggap aja kembarannya Taemin), Karrie Hang

Length : Twoshot

Genre : Tragic Romance

Rating : PG-15

Summary : ‘Apa yang harus aku lakukan seandainya suatu hari aku tidak bisa lagi memandang nama-namanya dalam layar komputer atau ponselku?’ batinku dalam hati sambil terus mengetik barisan-barisan puisi untuknya. –(“Ketika akhirnya kau sanggup bertahan dengan semuanya, maka semua itu karena kepercayaanmu akan adanya cinta sejati)- quotes: I-el

 

Continue reading Cyber Love = LDR [1.2]

PLEASE,DON’T GO !

Annyeonghaseyo *bow
Kembali dengan ff geje ku *tebarboxerminho
Ini ff nya aku buat selama UTS lho *apahubungannya?
Siap kan tisu kalian untuk baca ff ini
Dan maaf untuk para flamers aku buat minho nya mati di sini ,jangan salahkan author..
Salahkan saja otak author ..
Okee!!
Jangan lupa RCL yang ga RCL author sumpahin ga ketemu bias nya *kejam
Chek it out!!

PLEASE,DON’T GO !

Tittle: Please, Don’t Go
Author: Nanda Lee
Main Cast: -Choi Minho
Length: Oneshoot
Genre: Sad Romance
Cast:    -Choi Minho
            -Hwang Minra
            -Eomma&Appa(?)
            -Dokter,Suster Dll(?)

Unpredictable Marriage – Part 5

Unpredictable Marriage Part 5

Author: Anissa Anggi

Genre: Romance, Friendship, Sad, Life

Main Cast: -Kim Kibum

                    -Lee Hyo Min

Other Cast: Choi Minho, Krystal, dll (msh terus berubah)

Length: Sequel

Rating: NC-17

Disclaimer: This Story is Mine. I don’t own them(SHINee), they’re belongs to God except some imaginative characters such as Lee Hyo Min.  Please, give me some critics. AND PLEASE DON’T COPY THIS STORY WITHOUT MY PERMISSION OR WITHOUT WRITE MY NAME AS AN AUTHOR. WE HATE PLAGIARSM!

Hm…. Agak nge-stuck waktu nulis part ini. Jadi maaf yaa kalo hasilnya agak atau bahkan mengecewakan. Karena jujur….. waktu aku banyak kesita buat sekolah, jadi ga konsen nulis part 5 ini. Okedeh, jangan lupa kasih komentar (apapun itu). Daaaaan selamat membaca! *bow-with-taemin*

Continue reading Unpredictable Marriage – Part 5

Hwasal – Part 3

Title : Hwasal part 3

Author(*) : Choi Minjin

Main Cast(*) (Tokoh Utama) : Choi Minho, Kwon Yuri

Support Cast(*) (Tokoh Pembantu) : Lee Jinki, Kim Jonghyun, Lee Taemin, Kim Kibum, Lee Sooman, Jung Yunho, Park Junsu

Length(*) :sequel

Genre(*) : romance

Rating(*) :PG-15

NB : annyeong lagi. ini part terakhir dari ‘hwasal’. waktu nulis part ini aku nangis (sedikit). masih banyak kekurangan, berhubung ini ff pertamaku. ditunggu komennya yaa.. Continue reading Hwasal – Part 3