You Save Me from My Silent World – Part 7

You Save Me from My Silent World-part 7

Title : You Save Me From My Silent World

Author : Bibib Dubu

Main Cast  : Park Hana( Imaginary), Lee Jin Ki, Choi Minho

Support Cast : Lee Taemin, Yoona SNSD

Length : Sequel

Genre : Romance, Friendship

By This Tears [Drabble Chronicles of Cyber Love=LDR]

By This Tears [Drabble Chronicles of Cyber Love]

 

Aku hadirkan satu lagi FF karanganku ^^

Eum… Ini sih masih true story dan ada hubungannya dengan Cyber Love=LDR loh ^^

Tp, karena drabble yah jadilah seperti ini. Mianhae kalo agak kayak diary, habisnya emg cerita asalnya bgini sih ^^

Happy reading! ^^

Author : Ji I-el

Main Cast : Lee Taemin, Athena Efrinne (it’s Taemints time) ^^

Length : Drabble

Genre : Tragic Romance

Rating : General (eveyone can read it) ^^

Summary : “By this tears, I’ll be strong.. I promise.”

***I-el

***Athena POV***

Continue reading By This Tears [Drabble Chronicles of Cyber Love=LDR]

My Lovely Namja – Part 1

My Lovely Namja – part 1

Title             : my lovely namja – part 1
Author          : Afrilla Syafnita *Panggil Rilla saja
Main Cast     : * kim kibum [key]
                        * park yoon ri [yoonri permata sari <nama indo>]
                        * other shinee member
Support Cast : * Beast
                        * Super Junior
                        *  Guru sekolah
* Others
Genre             : Romance, Humor *maybe
Rating            : Pg – 13
A.N: annyeonghaseyo chonun Rilla imnida. Ini FF aku yang pertama  jadi kalo ada salah tolong di komen :] trus cerita ini aku dapat dari mimpi indah kuuu… yang aku tambah dan diubah sedikit ceritanyaa tapi pemeran cewe’nya diganti… hehehehe
Let’s begin to the story….