Unpredictable Marriage – Part 8 (End)

Unpredictable Marriage Part 8 -END
Author: Anissa Anggi
Genre: Romance, Friendship, Life
Main Cast:     -Kim Kibum (Key)
-Lee Hyo Min
Other Cast: Choi Minho, Krystal, Kim Jonghyun dll (msh terus berubah)
Length: Sequel
Rating: PG-16
Disclaimer: This Story is Mine. I don’t own them(SHINee), they’re belongs to God except some imaginative characters such as Lee Hyo Min.  Please, give me some critics. AND PLEASE DON’T COPY THIS STORY WITHOUT MY PERMISSION OR WITHOUT WRITE MY NAME AS AN AUTHOR. WE HATE PLAGIARSM!

Continue reading Unpredictable Marriage – Part 8 (End)

Advertisements

Jebal, Look at Me! – Part 9

Title        : Jebal, Look at Me!
Author     : Choi Yoonri
Main Cast     : Im Yoonri (readers)
Support Cast    : Choi Minho, Lee Taemin,
Length     : Sequel
Genre         : Friendship, Family, Romance
Rating         : PG-15/PG-17

Continue reading Jebal, Look at Me! – Part 9

Teenagers of Midnight with Shinee [2.2]

Teenagers of Midnight with Shinee
2/2 (Finish)
Author         : Kim Youngyua
Main Cast    : Kim Youngyua a.k.a Park Shone Ju and Park Raein a.k.a Kim Beckky  Soon
Support Cast     : Zeeza Flamers a.k.a Choi Min Woong, Shinee, Eunhyuk and Leeteuk Suju
Length        : Two shoot
Genre            : Family, humor, sad, and romance
Rating            : PG 15
Summary    : Acara ini program kedua dari midnight yang dibawakan oleh Gil, Shin Dong Yeop, Yoon Jongshin, Director Jang dan Onew dari Shinee. Acara ini lebih ke anak mudanya (keliatan dari judul acaranya) termasuk MC-nya masih muda juga beriku Profil para MC nya…

Continue reading Teenagers of Midnight with Shinee [2.2]

Who I Am? I Am an Eve – SPY 2

Title    : Who I Am? I Am an Eve (Sequel From Fairytale and Myth)

Author    : ReeneReenePott

Maincast :
•    Key(NOT KIBUM OKAY!) <Eve>
•    Jessica <Eve>
•    Jung Yoogeun <Human>

Supporter cast : (tokoh masih bisa bertambah)
•    Hero(Kim Jaejoong) <Eve>
•    Ty(Kim Jong Hyun) <Eve>
•    Gyuri <Eve>
•    Madeleine <Elf>
•    Elias(Choi Minho) <Elf>
•    Claire <Elf>
•    Joon <Elf>
•    Kevin <Eve>
•    Tiffany <Eve>
•    Max(Shim Changmin) <Vampire>
•    G.O <Vampire>
•    Thunder <Vampire>
•    Nikky(Lee Taemin) <Vampire>
•    Chase(Lee Jinki) <Werewolf>
•    Ricky <Werewolf>
•    Minwoo <Werewolf>
•    Chansung <Werewolf>

Cameo :
•    Ashley <Wizard>
•    Oey <Dwarf>

Genre    : Fantasy, Romance, Thriller, Alternate Universe

Rating    : PG 13-15

Length    : Sequel

Backsound : Big Bang – Tell Me Good Bye, T-ARA – Cry Cry, IU – You & I, B.E.G – Cleansing Cream.

A/N : Mianhae spy ini keluarnya lama banget ><. Dan mulai sekarang, FF ini di post paling cepet tiap 2 minggu sekali, dan paling lama akan going monthly. Soalnya, ternyata setelah aku berhasil bikin plot sampe spy 4, ini FF bener-bener akan menguras pikiran karena ternyata, aku memang akan mencampur adukkan semua fantasy di sini! Dan itu perlu waktu dan feel yang pas buat bikin supaya gak mengecewakan @_@ So… happy reading deh!! ^o^ Continue reading Who I Am? I Am an Eve – SPY 2