Only Love [1.2]

Only Love (1.2)

Author             : RahmaRiess

Main casts       : Lee Jinki, Kim Jihyun, Lee Chunji

Support casts   : Kim Jonghyun, Kim family, Lee family

Length             : Two Shots

Genre              : Romance, Marriage life

Rating             : PG-13

A.N                 :

Hallo para reader yang budiman (?). Lagi-lagi aku nekad buat ngirim salah satu koleksi FFku kesini. Ini FF amatir yang pasti banyak mengandung kekurangan. Jadi, kalo misalnya plot-nya lompat-lompat, mianhae… kalo ceritanya terlalu ngarang, mianhae… kalo bahasanya berantakan, sekali lagi, mianhae….

Ga usah basa-basi lagi ya, langsung aja… Happy reading…

Continue reading Only Love [1.2]

Love’s Way

Love’s Way

Title : Love’s Way
Author : @jinkigyu89
Main Cast : Lee Jinki, You
Length : Drabble
Genre : Life, Sad
Rating : General

A.N : Mian kalau ceritanya tidak sesuai genre, soalnya saya newbie di
dunia fanfiction. Dan kamsahamnida buat yang udah mau baca, like, dan
comment FF ga mutu ini -_-
Ok, happy reading ^^

Continue reading Love’s Way

Bodyguard – Part 2

BODYGUARD (PART 2)

Title                       : Bodyguard (Part 2)

Main Cast            :

–          Choi Minho SHINee

–          Kim Shin You

–          Han Nhaena

Support Cast      :

–          Kim Jonghyun SHINee

–          Lee Jinki SHINee

–          Lee Taemin SHINee

–          Kim Kibum aka SHINee

–          Para pengawal

Length                  : Part 1 – Part 4 (Sequel)

Genre                   : Romance, Action, Sad, Friendship, a bit Comedy

Rating                   : PG-16

@@@

  Continue reading Bodyguard – Part 2

My Confession – Part 2

My Confession (Part 2 – It’s True..)

Author             : Papillon Lynx (fb: Papillon Lynx)

Tittle                : My Confession Part 2-It’s True..

Main Cast        : Park Nahra, Lee Jinki, Kim Kibum aka Key, Lee Taemin

Genre              : Romance, Sad, Friendship

Rating              : PG-16

Length             : Twoshoot

Annyeong, readers!! Masih setia nungguin ff ini ngga? *pede amit nanyanya* hehe.. Mianh, kalo ending partnya kelamaan. Tapi semoga ceritanya lebih baik dari part sebelumnya. Bagi yang udah lupa sama cerita sebelumnya, disarankan baca part 1 nya dulu ya.. ^^ Ditunggu komentar, kritik dan sarannya. Gamsahamnida.. ^^ Buat shawolindo makasih udah publish ff twoshootku ini. J

Continue reading My Confession – Part 2

1st Journey at Sōzōtopia – Part 4

1st Journey at Sōzōtopia

Track 4– Dendam Putra Mahkota


Author : yen

Contributor : Claudia

Main Cast : SHINee’sChoi Minho, Super Junior’s Yesung, SHINee’s Lee Taemin, SHINee’s Kim Ki Bum, Super Junior’s Kim Heechul, Cho Hyo Ra

Support Cast :  –

Length : Sequel

Rating : General

Genre : Fantasy, Parallel Universe

Note : Also published at my very own blog (sozoofmine)

Continue reading 1st Journey at Sōzōtopia – Part 4

10 Reasons

Title                 : 10 Reasons

Author             : Lee Minsa

Main Cast        : Choi Jiyoong, Jo Minjung, Lee Taemin, Choi Minho, Lee Jinki, Kim Jonghyun, Kim Kibum, Park Sanghyun, Bang Chulyong, Jung Byunghee

Genre              : Romance, Friendship, Bromance

Type/Length    : Oneshot

Rating              : General

Summary         : AnnyeongJ maafin aku dan ff ga jelas ini, dan maaf kalau castnya gak semuanya ada karena kalau aku kasih tau akhir ceritanya malah ketauan. Jadi, aku mau main tebak – tebakan di ff ini, nebak siapa yang disukain sama Jiyoong dan yang nembak Jiyoong. Maaf kalau ga jelas dan aneh. Mian. Mian readers*bow*

=Choi Jiyoong POV=

‘I think i’m ugly, and nobody wants to love me, just like her i wanna be pretty, i wan–‘ lagu itu berhenti setelah aku menyentuh lambang stop di handphoneku. Dengan malas aku bangkit dari tidurku, dan menyingkirkan selimutku ke samping. Aku beranjak dari ranjang, dan berjalan dengan gontai menuju toilet. Continue reading 10 Reasons

The Silent Touch of Marriage – Part 4

The Silent Touch of Marriage – Part 4

Author: Chanchan a.k.a Chandra Shinoda (chandrashinoda)

Beta reader: Tulasi Krisna Maharani

Main Cast:

  • Kim Hyora (covered by Jessica (SNSD))
  • Kim Jonghyun
  • Kim Kibum (Key)
  • Kim Yong Sang

Support cast:

  • Other SHINee members
  • Kim Hyunri
  • Tuan Lee
  • Nyonya Lee

Length: Sequel

Genre: Family, friendship, romance, sad

Rating: PG-16

Disclaimer: I don’t own all SHINee members, they are Gods’s. They belong to themselves and SM Entertainment. I’m just the owner of the story.

Continue reading The Silent Touch of Marriage – Part 4

Please, Don’t Go – Part 1

Please, Don’t Go part 1

Author                      : Maulisa a.ka Mayujita a.k.a Lee Jin ah a.k.a mayuki

Main cast                  : Yoshioka Yui as Yui, Lee Jinki as Onew

Suporting cast          : Nickhun as Yui’s school friend, all Member 2pm as cameo, Member Shinee, and other cast you can find after read.

Length                      : Sequel (1/4)

Genre                       : Romance, Sad, Angst, Song-fic(maybe),

Rating                      : PG-13

A.N                          : Anyyeeoonngg!! Konnichiwaa!! Bertemu lagi dengan saya Author gaje, dengan FF yang tak kalah gajenya dari Author.. Gaje kan?! #Plakk *abaikan*.
Mudah mudahan kalian suka!! Ayoo yang suka copas sembarangan ga izin, pulang!! Hush hush!

Continue reading Please, Don’t Go – Part 1

Onew’s Love Story

Title: Onew’s Love Story

Author: AuroRahma

Main Cast: Lee Jinki a.k.a Onew-Park Yoona (imaginary cast)

Support Cast: SHINee other members

Length: One Shoot

Genre: Comedy (?)

Rating: General

Summary: Onew si maniak ayam jatuh cinta! Masih dengan gaya ‘sangtae’nya, Leader SHINee berusaha menarik hati sang yeoja pujaan. Ikuti cerita serunya!

A.N: Ini FF pertamaku mian kalau gak terlalu bagus. Happy raeding! ^^

Continue reading Onew’s Love Story