The Sweetest Married – Part 1

The Sweetest Married – Part 1

Title : The Sweetest Married

Author : Choi Ra ra ( hahaha )

Main Cast  : Lee Jinki & Lee Hye Jin

Support Cast : Jonghyun, Minho, Key , Taemin, and so many other characters

Length : Sequel

Genre : Romance, , Family,and Parental guidence

Rating : PG-15

  Continue reading The Sweetest Married – Part 1

Advertisements

Only In Dream

Author : Yamashita Michiko / Marie Veibra

Main Cast : Choi Minho, Kim Hyunmi

Support Cast : Kim Kibum  (Key), Choi Siwon, Suzy

Lenght : Oneshoot

Rating : General

Genre : Mystery, Sad, Romance, Horror

Summary : Ya Tuhan~, sungguh~ ini terasa sangat nyata.

NB : Sebenarnya ff ini ceritanya lanjutan dari ff yang judulnya : “I Failed Become Your Guard Completely” mangkanya castnya sama, cuman ini kayak di season duakan gitu. maap ya kalo critanya gak jelas, aku sndri ajah bingung knp :D. Happy Reading ^^

Huh! Sungguh hari ini cuaca sangat bersahabat dengan moodku, sejuk sekali hawanya. Aku menghela nafas panjang dan duduk di kursi taman Konkuk University, ya itulah Kampus tempatku melanjutkan sekolah sekarang. Aku sekarang sudah menginjak enam semester di jurusan Film yang kuambil di kampus ini. Continue reading Only In Dream

2NE, SCENE 2: The Stranger

2NE, SCENE 2: The Stranger

Written by Zikey

.:: This events depicted in this story are fictitious. Any similarity to any person, institution, or events is merely coincidental ::.

Main Cast: Kim Jonghyun, Chae Yoo Jin, Song Joong Ki

Guest Star:

– Kim Kibum a.k.a Key

– Kim Hyeo So (author’s former OC)

Supporting Cast:

– Alifi as Han Hye Ji (Sekretaris)

Genre: Angst, Mystery, Romance, Life

Length: Sequel – Stand Alone

Rating: Mature

Inspiration: 100 Pounds of Beauty (K-Movie)

You approached me with an unfamiliar face
Everything was taken from me by that first glance
I have changed, you have switched everything
Oh lalalalalala lalalala

[SHINee – Stranger]

Gedung SM Entertainment, Apgujeong-dong

“Apa ini?”

“Audisi untuk serial TV terbaru, yang diramalkan akan meledak.” Laki-laki itu memandangi kertas pengumuman audisi dari balik kacamatanya, bibirnya mengucapkan setiap kata tanpa suara. Continue reading 2NE, SCENE 2: The Stranger