The Cruel Marriage – Part 1

Title : The Cruel Marriage

Author: Chinchi a.k.a Kim Sujin + ReeneReenePott

Cast:

  • Choi Minho
  • Jung Soojung
  • Choi Younghyeon (covered by Shanon William)
  • Bae Suzy

Minor cast:

  • Shim Syerin (OC)
  • Kim Heechul
  • Kim Soohyun
  • (Other still hidden in the story)

Genre: Romance, AU, sad.

Rating: PG-16

Length: Sequel

Disclaimer: The story pure belonged to me, but all of the casts belong to themselves. Don’t be a plagiator or reblog my fanfic without permission–chinchi–

N.B :  seperti yang sudah di post Chinchi eon di FFindo, part ini gak banyak perubahannya. Hanya dirapihin aja. Dan juga, kalo ga suka pairingnya ga usah baca apalagi nge-bash. Saya cinta damai, oke?! XD

RESPONSE PLEASE and HAPPY READING.

‘Benci dan cinta, percaya atau tidak selalu menuntut pengorbanan..’

TRAGEDY 1

Continue reading The Cruel Marriage – Part 1

I Love You Because Your Self

I LOVE YOU BECAUSE YOUR SELF

AUTHOR: Anafencing

Main Cats: Lee Jin Ki as Onew and Park Chan Jung as Kia

Support Cast: Kim Jonghyun, Kim KiBum as Key, Choi Minho, Lee Taemin, Kim Nana and etc (yang muncul nantinya).

Lenght: continue

Genre: love, sport, campus, life

Rating: general

A.N : annyeong readers….perkenalkan aku ana, ini ff pertama ku. Niatnya sih mau sequel, tapi aku liat gimana respond kalian dulu. Maaf ya kalau banyak gajenya.genrenya juga mungkin akan bertambah.  Tolong di koment ya, aku butuh tanggapan kalian. Yaudah dari pada banyak pidato kit abaca yuuukk. Yuuuukkk mariiii.

Author POV

Seorang lelaki terlihat sedang berlari menyusuri lorong tempat kampusnya, universitas Chungwoon. Dia berkuliah di fakultas seni sesuai dengan pekerjaannya sebagai seorang entertainment. Dia adalah salah seorang member dari satu boyband papan atas dikorea seletan. Tepatnya dia dia adalah Leader dari SHINee. Ya, dia adalah Lee Jinki atau lebih senang di panggil Onew.

Continue reading I Love You Because Your Self

Neon Naegae Banhaesseo – Part 9

Title : Neon Naegae Banhaesseo aka You’ve Fallen for Me (Part 9)

Author : Papillon Lynx aka Ervina H, @fb: Namida Narumi Usagi (Saika Kurosaki)

Cast :

  • Kim Shin You (Imaginary Cast) covered by Choi Sulli f(x),
  • Choi Minho SHINee,
  • Kim Kibum aka Key SHINee,
  • Aita Rinn (Imaginary Cast) covered by Jung Soojung aka Krystal f(x),
  • Kim Jonghyun SHINee,
  • Han Nhaena (Imaginary Cast) covered by Sunny SNSD,
  • Han Yurra (Imaginary Cast) covered by Im Yoona SNSD,
  • Lee Jinki SHINee,
  • Lee Taemin SHINee,
  • Kim Hyeo So (Imaginary Cast) covered by Goo Hara KARA
  • Kim Hyung Sae (Imaginary Cast) covered by Lee Taemin SHINee with his red hair
  • Juanshi aka Victoria aka Qiannie covered by Victoria Song f(x)
  • Juanhye covered by IU
  • Jo Youngmin covered by Jo Youngmin BOYFRIEND

Other Cast : Park Seonsangnim, Hwang Seonsangnim, Eomma, Appa, Dokter Lee.

Genre : Romance, Sad, Friendship

Length : Sequel

Rating : PG-16

Sumarry : “Ne. Kau boleh memanggilku seperti itu. Karena aku bisa membuatmu takkan menangis lagi. Kkaja! Ikut denganku!”

TRACKLIST:
G.NA-Black and White
DBSK-Mirotic
F(x)-Danger!
SHINee-Obssesion
2PM-Hands Up
SHINee-Romantic

Continue reading Neon Naegae Banhaesseo – Part 9