Who I Am? I Am an Eve – SPY 10

Who I am? I am an Eve

By           : ReeneReenePott

Cast       : Key, Jessica, Jung Yoogeun, Ariana Clearwater, Chase Lee

Minor cast : Hero, Taylor Kim, Gyuri, Elias, Madeleine, Baek Chan Gi

Genre   : Alternate Universe, Fantasy, Mystery, Sad, Romance

Length  : Sequel

Rating   : PG – 15

Credit poster by : cutepixie artposter/pinkhive.wordpress.com

Credit Spells : Any spells that mentioned in this fiction are belong to JK Rowling in her Harry Potter novel series.

Disclaimer : This plot of fiction and the concept of creature “Eve” are MINE, except the casts and some knowledges—ReeneReenePott

Backsound : BIG BANG – Monster, B.E.G – Cleansing Cream, Infinite – 60 Seconds, Seo In Guk – With Laughter or With Tears, OST. Nice Guy – Change

Summary : Key tahu kalau mangsanya, Baek Chan Gi adalah calon tunangan Yoogeun. Sementara Madeleine menyadari ada yang tidak beres dengan Ariana, dan karena ia tidak ingin menumpahkan darah dengan tangannya akhirnya ia memutuskan hubungan dengan Ariana. Penyihir setengah veela itu akan mencari bantuan lain. Nun jauh di Prancis, Chase mendengar bahwa Jessica berada dalam bahaya (dalam penglihatan seseorang ia mendengar percakapan rencana untuk mencelakakan Jessica—namun tak disebut dalam cerita ._.v) karena itu Chase melakukan imigrasi seorang diri—meski ditentang dan akhirnya…

SPY 10

Continue reading Who I Am? I Am an Eve – SPY 10

Advertisements

2NE — SCENE 4: Path

2NE — SCENE 4: Path

Written by Zikey

2NE-10

.:: This events depicted in this story are fictitious. Any similarity to any person, institution, or events is merely coincidental ::.

Main Cast: Kim Jonghyun, Chae Yoo Jin, Song Joong Ki

Guest Star:

– C.A.P a.k.a Bang Min Soo (Teen Top)

– Kim Sung Kyu (Infinite)

– Kim Donghyun (Boyfriend)

– Jung Jinyoung (B1A4)

Supporting Cast:

–          Pak Kwak

–          Lee Jinki a.k.a Onew

–          Goo Jae Woo

Genre: Angst, Mystry, Family, Life, Friendship

Length: Sequel – Stand Alone

Rating: General

Note: Jujur yah, aku gak tahu part yang ini sebenernya gimana..rasanya kok hambar banget. Ceritanya juga gak jelas =,= yaa.. endure aja deh yaa.. next will be better. Hehehe~

I don’t care about rules, what anyone says,
or whoever blocks me
Even if I collapse or shed tears,
I’ve only got one path

[Bang Sung Joong – Jaywalking]

Café Haneul, Dangju

Young on Top…” gumam Sung Kyu sekali lagi. Masih tidak ada bayangan yang melintas di otak mereka, bahkan otak Yujin semakin kosong. Continue reading 2NE — SCENE 4: Path

Love Means Never Say Sorry – Part 2

Main Cast :
Kim Jonghyun
Lee Jinki
Han Hyejin (OC)

Support Cast :
Jang Yoomi (OC)
Lee Taemin
Key
Choi Minho

Length : Sequel

Genre : Romance, Friendship

Rating : PG

Summary : “Aku jatuh cinta. Aku merasakannya, bahwa dalam hitungan detik aku mencintainya, aku mengaguminya dan aku ingin memilikinya. Bahkan sekarang aku merasa bahwa takdirku dilahirkan ke dunia ini adalah untuk mencintainya”

Love Means Never Say Sorry [2]

Continue reading Love Means Never Say Sorry – Part 2