The Cruel Marriage – Part 11

tcmII

Title : The Cruel Marriage

Author: Chinchi a.k.a Kim Sujin + ReeneReenePott

Cast:

  • Choi Minho
  • Jung Soojung
  • Choi Younghyeon (covered by Shanon William)
  • Bae Suzy

Minor cast:

  • Shim Syerin (OC)
  • Kim Heechul
  • Kim Soohyun
  • (Other still hidden in the story)

Genre: Romance, AU, sad, a little bit fantasy.

Rating: PG-16

Length: Sequel

Disclaimer: The story pure belonged to me, but all of the casts belong to themselves. Don’t be a plagiator or reblog my fanfic without permission–chinchi–

RESPONSE PLEASE and HAPPY READING!!

TRAGEDY 11

Continue reading The Cruel Marriage – Part 11

His Room

His Room

Main Cast : Kim Kibum| Lee Hana (OC)

Support Cast : Kim Jonghyun

Length : Vignette

Genre : romance, life, drama, sad

Rating : PG-15

a.n : Happy birthday my namja. maaf kali ini image-mu juga terzalimi. hahaha…. yah, thanks buat Lana yg udh ngingatin. semoga semua bisa menikmati

Continue reading His Room

Shoes

dumb

Shoes

Main casts : Kim Kibum and OC

Length        : 1.573 words

Genre         : AU, Slight humor, Romance

Rating         : PG

Disclaimer  : I don’t own any of the characters, they belong to themselves, but the plot is mine.

A/n             : Failed college!au, please have a mercy on me. Happy Birthday (again) Kim Kibum. Have a blast, baby!

This is how Kibum gets a girlfriend

  Continue reading Shoes

Bienvenue

Bienvenue

Casts           : Kim Kibum and Kim Jonghyun

Length        : 501 words

Genre         : AU, Friendship

Rating         : PG

Disclaimer  : I don’t own any of the characters, they belong to themselves, but the plot is mine.

A/n               : A little piece of Bienvenue series. Happy Birthday, Bum. Welcome home.

He looks like a drenched puppy.

Continue reading Bienvenue

WW Club – Chapter 20: WW Club’s Wrath

Title: WW Club – Chapter 20: WW Club’s Wrath

Author: Mahogany4 (@ItsMahogany4)

Translater: Maria (@Maria2509)

Main cast: Choi Minho, Choi Sulli, Bae Suzy, Jung Krsytal, Goo Hara, dan Lee Jonghyun

Support cast: IU, Heechul, Nicole, Liza (Sulli’s Mom), Fred (Sulli’s Dad) dan masih banyak lagi cast yang akan kalian temuin di crita ini.

Length: Sequel

Genre: School Life, Romance, Friendship

Rating: PG15

A/N: hmm~ chapter 20 is here… J siapa yang nunggu minsul lip locked??? Angkat tangan kakiiii~~~ eits… sabar yahh,, bukan di chapter ini… hahaha*evil smile* kalo ga sabar pgn baca lanjutannya, silakan baca versi inggrisnya di link ini: www.asianfanfics.com/story/view/443818/ww-club-hara-jonghyun-krystal-minho-sulli-suzy-minsul so enjoy the story and hope you like it! I need your comment..

Summary :

“Itu bukan salahku kalau Oppa menyukaiku.” – Sulli

“Kau tahu kalau kau tidak bisa kembali ke Sun Life lagi, kan?” – Minho

“Semuanya akan baik-baik saja sekarang.” – Krystal

 

??????? 

Chapter 20: WW Club’s Wrath Continue reading WW Club – Chapter 20: WW Club’s Wrath

HAPPY KEY DAY!

happykeyday_

DIVA’S DAY! IT’S KEY BIRTHDAY!!

Kekeke, akhirnyaaaa… hari yang ditunggu tiba. Setelah pasang tema khusus untuk Key, akhirnya diva kita ulangtahun juga ^^

Well well, too bad aku gak bikin event untuk Key. Mohon dimaafkan yaaa~ tapi MA kita akan menyumbangkan FF Key kok 🙂

 Selamat ulang tahun, Kibum. Dan siapapun yang ulang tahun di tanggal ini ^^. Semoga hari ini menyenangkan!!

Oh, dan semoga kedepannya image Kibum di sebuah FF membaik ya~

LOL. Aku banyak dapet perotes dari Lockets karena FF nya Kibum nista semua, heuuu maafkan yaaa~. Semoga para penulis itu bisa menemukan sisi charming Kibum tanpa menistakan imej nya keke~

RED LIGHT

redlight

Title: RED LIGHT

Author: vanflaminkey91 (@alexandriavania)

Genre: AU, mystery, tragedy, psychology, dark, friendship

Rating: PG17

Length: ficlet

Main Cast: Jung Soojung (Krystal), Kim Kibum (Key)

Support Casts: find it by yourself.

Disclaimer: this fan fiction is originally by @alexandriavania. Inspired by F(x)’s newest song, Red Light.

Summary: Ketika terdesak, remuk redam amarahpun tak lagi mampu berbalur kan serat kapas. Dentum bandul berapi itu menghempas keheningan senja

Aye aye it’s a red light light
I don’t even know what’s wrong with the current situation

Continue reading RED LIGHT

BREATH

BREATH

Author             : Haelee15

Main Cast        : Kim Jonghyun

Length             : 1170 wc

Rating              : T

Genre              : Angst, Romance

 

“Tak ada keinginan untuk menyudahi apa yang telah kita mulai. Terlalu banyak kenangan manis. Aku tidak sanggup untuk merelakanmu. Setidaknya, biarkan aku mendengar suara nafasmu untuk terakhir kali.”

Continue reading BREATH