Tag Archives: KARA – Nicole Jung

WW Club – Part 9: The Reason

Title: WW Club – Chapter 9: The Reason

Author: Mahogany4 (@ItsMahogany4)

Translater: Maria

Main cast: Choi Minho, Choi Sulli, Bae Suzy, Jung Krsytal, Goo Hara, dan Lee Jonghyun

Support cast: IU, Heechul, Nicole, Liza (Sulli’s Mom), Fred (Sulli’s Dad) dan masih banyak lagi cast yang akan kalian temuin di crita ini.

Length: Sequel

Genre: School Life, Romance, Friendship

Rating: PG15

???????

A/N: hmm~ chapter 9 is here… J Kalo kalian mau baca versi inggrisnya bisa dibaca di link ini: www.asianfanfics.com/story/view/443818/ww-club-hara-jonghyun-krystal-minho-sulli-suzy-minsul so enjoy the story and hope you like it! I need your comment..

Summary :

“Aku hanya ingin memastikan dia baik-baik saja.” – Heechul

“Namanya Choi Sulli. Dia baru saja lulus tes masuk Sun Life.” – Heechul

“Kalau begitu… bisakah ak meminta sesuatu sebagai imbalannya?” – Minho

Continue reading WW Club – Part 9: The Reason

Advertisements

Archangel – Part 15

Archangel – Part 15

Main cast :

Kim Ki bum [Key] | Min Hye ri | Choi Minho

Supporting cast :

Lee Jinki [Onew] | Kim Ae ri | Kim Jonghyun | Shin Eun young | Nicole [KARA]

Author             : Song Eun cha

Length             : SEQUEL

Genre              :Romance, family, Friendship

Rating             : NC 17+

A/N                 : “Sebelumnya minta maaf dulu nih, part ini saya kasih rating NC 17+. Awalnya NC 17 ajh, tapi setelah dibaca lagi kayanya ini mendekati NC21. Saya juga ga tau ko jadi nya bisa gini nih NC nya? .kekekek. oKEY deh, into the story yaaah, jangan lupa saran dan kritik yang membangun sangat ditunggu 😀 “ Continue reading Archangel – Part 15

Crash – Part 2

Title: Crash (part 2)

Author: Sierra K

Main Cast: Kim Ki Bum (Key), Choi Ji Hyo (this could be you), Lee Jinki, Jung Nicole

Support Cast: Lee Taemin, Bae Suzy

Length : Sequel

Genre: Friendship, Romance, school life

Rating : PG-15

Summary : we were young, we were in our teens, it wasn’t a real love.

And I may feel like a fool,

But I’m The Only One Dancing With You

– Baby Blue Eyes, A Rocket To The Moon- Continue reading Crash – Part 2

I’m Your (♥) Bodyguard – Part 2

Title: I’m Your (♥) Bodyguard

Cast: Lee Jinyeon, Lee Taemin, Lee Jinki, Choi Minho, Kim Kibum, Nicole, Goo Hara, Han Seungyeon, Kang Jiyoung , Park Gyuri.

Length: Sequel

Rating: PG-15

Genre: Err…Angst maybe? Dnw .__.

Author: Finka a.k.a Fintaemin

Disclaimer: I do not own all the cast in this story. Taemin, Jinki, Minho, Jonghyun, and Kibum are belong to SMEntertaiment. Nicole, Hara, Seungyeon, Jiyoung, and Gyuri are belong to DSPEntertaiment.
Continue reading I’m Your (♥) Bodyguard – Part 2

MY MISTER RIGHT (part 3)

MY MISTER RIGHT (part 3)

Author : Miss AIUEO

Cast :

  • – Shin Hye Jin
  • – Lee Jin Ki a.k.a Onew
  • – Choi Min Ho

Another Cast :

  • -Kim Hyun Ah
  • -Lee Joon
  • -Nicole Jung
  • -Key

Length : series

Rating : 15+

Genre : Romance and gajelas ^^v

Disclaimer : JinKi and Minho arent mine J but in this story i am their mom -___- *just

kidding*  this story is mine >,<

Nb : Mian kalo FF ini jelek + ga jelas + aneh, this is my first story *nyanyi what a girl

wants*
Continue reading MY MISTER RIGHT (part 3)

I’m Your (♥) Bodyguard – Prolog

I’m Your (♥) Bodyguard –- Prolog

Title: I’m Your (♥) Bodyguard

Cast:

-Lee Jinyeon (OC)

-Lee Taemin as Jinyeon’s bodyguard

-Lee Jinki as Jinyeon’s older brother

-Choi Minho as Jinki & Jinyeon’s friend

-Kim Kibum as Minho & Jonghyun’s best friend

-Kim Jonghyun as Minho & Kibum’s best friend

-Nicole as leader of G4 – Goddess 4

-Goo Hara as member of G4

-Han Seungyeon as member of G4 and Jinki’s girlfreind

-Kang Jiyoung as maknae of G4

-Park Gyuri as Gyuri-sam

Length: Sequel

Rating: PG-13

Genre: Err…Angst maybe? Dnw .__.

Disclaimer: I do not own all the cast in this story. Taemin, Jinki, Minho, Jonghyun, and Kibum are belong to SMEntertaiment. Nicole, Hara, Seungyeon, Jiyoung, and Gyuri are belong to DSPEntertaiment.
Continue reading I’m Your (♥) Bodyguard – Prolog

MY MISTER RIGHT – PART 1

MY MISTER RIGHT (part 1)

Author : Miss AIUEO

Cast : Shin Hye Jin, Lee Jin Ki, Choi Min Ho

Another Cast :Kim Hyun Ah LeeJoon-Nicole Jung

Length : series

Rating : PG -15+

Genre : Romance

Disclaimer : Jin Ki and Minho arent mine J but in this story i am their mom -___- *just kidding* this story is mine >,<

Nb : Mian kalo FF ini jelek + ga jelas + aneh, this is my first story *nyanyi what a girl

wants*
Continue reading MY MISTER RIGHT – PART 1

It’s Not SMTown, It’s SMKompleks! [Chapter 2]

.. Di rumah Kyuhyun dan Junsu..

Kyu : APPPAAAA???? (zoom in kayak di sinetron Indonesia itu tuhh..)

Junsu : Apaan siih, Kyu?? (ngorek-ngorek kuping gara-gara gelombang ultrasonic dari suara Kyu)

Kyu : Bokap gue mau datengg!!!!

Junsu : Yaah, bagus dong. Itu tandanya bokap lo masih perhatian ama lo. Mau ngejenguk anaknya. Ya kan?? (heran)

Kyu : Tapi, bokap gue MAU NGEJODOHIN GUE!!!!

Junsu : HAH?? Wuakakakaka!!! (ketawa ngakak)

Kyu : (menghampiri Junsu sambil menggenggam erat tangannya) Junsu, lama sudah kita bersama. Kita sudah mengalami berbagai cobaan dan godaan bersama pula. Jadii tolong bantulah temanmu ini, Junsuuu~~~.. (meluk Junsu seerat-eratnya)

Junsu : (mulai mati kehabisan nafas) I.. i.. iyaa~~ tapii lo jangan nyekek gue!!

Kyu : (nyengir geje)

Junsu : Lagian kenapa mesti panic sih?? Bagus dong kalau dijodohin, jadi lo nggak usah susah susah nyari pacar lagi. Ya kan??

Kyu : tapii masalahnya, yang mau dijodohin ama gue tuh cewek desa yang SUMPAH JELEK ABISSS , Jun!!!

Junsu : Hoo, itu sih DL..

Kyu : Apaan tuh??

Junsu : Derita Lo!! (berjalan pergi meninggalkan Kyu)

Kyu : Buseet!!! Tega banget lo ngeliat temen lo tersiksa kayak gini???

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Continue reading It’s Not SMTown, It’s SMKompleks! [Chapter 2]

She’s My (EX)Wife – Part 3

She’s My (Ex)Wife

Part 3

 

Author: Zika

Main Cast : Kim Kibum (Key), Kim Hyeo So & Choi Minho

Support Cast: SHINee, Super Junior, Jun & Shina

Length : Sequel

Rating : General

Genre : Romance, Friendship

Credit Song :

1. I think I love you & Sad – Full House OST

2. Perhaps Love – Princess Hours / Goong / Palace OST

3. As One/ Should I Say Sorry – My Sassy Girl Chun Hyang OST

4. What If , Heartquake, Reset & Love Disease – Super Junior

Continue reading She’s My (EX)Wife – Part 3