Tag Archives: YOU

I Hate U But I Love U – Part 4

I Hate U but I Love U Part 4 (Girlfriend or Wife??)

 Title: I Hate U but I Love U

Author: xiluhania (twitter : @naelittlelulu, fb :Lavenia Pili Roboh)

Cast: Kim Ki Bum (SHINee), Kang Yun Ji (YOU)

Support Cast: SHINee members, Park Ji Yeon, Kim Mi Ri, Choi Hyochan, Choi Sulli, Lee Donghae

Genre: romance, family, friendship

Length: sequel

Rating: PG-13

Disclaimer : This mine. Don’t copy this ff !!!!! Oya! Jangan terlalu dipedulikan sms untuk yun ji itu!  I do not own Key, his belongs to SME. Other cast belongs to themself. I do own this plot story that’s belongs to my imagination. I hope you like it. Enjoy..  (editanku?? Berantakan!) Happy reading and don’t be silent reader!*SILENT READER,, NYEMPLUNG DI LAUT AJAH!! J*

Continue reading I Hate U But I Love U – Part 4

Advertisements

Abstraction

Abstraction

Title : Abstraction

Author : Han Aikyung (hanaikyung.wordpress.com)

Rating: PG-15

Length : Drabble

Main Cast : Lee Jinki and You

Please Do not copycat this FF… ^^

-o0o-

Aku tidak suka dunia ini. Aku ingin menghilang. Toh tidak ada yang menangisi ketidakberadaanku jika aku menghilang. Ada tidaknya diriku di dunia tidak akan berpengaruh pada siapapun, pada apapun. Aku harus melakukannya. Selamat tinggal dunia…

Continue reading Abstraction

Propose

Title: Propose

Author: Silma A.F

Main Cast: Kim Ki Bum(Key), Sierra Kusterbeck(You).

Support Cast: another SHINee’s members.

Length : drabble (I guess, pick your own!)

Genre: Romantic, fluff.

Rating : pg-13

Summary : “Remember when we first started dating in the beginning of ‘Lucifer’ era?”

A.N: ini ff aku yg kedua, sebelumnya namaku disitu Sierra K. yang taemin like we used to itu loh, tau kan? Hehe.  Maaf kalo ceritanya cheesy banget ya ehehe. Karma loh kalo ada yang copycat -_-. Comment ya J

Backsound:

  • Baby Blue Eyes  – A Rocket To The Moon
  • Marry Me – Train

Sudah jam 2 pagi. Menyebalkan sekali Key itu. Dia berjanji akan datang ke rumah jam 8 malam karena kami sudah 2 bulan tidak bertemu. Hhhh, kau tahu kan dia Key dari SHINee? Kau tahu kan dia sibuk? Kadang kadang menyebalkan, waktunya lebih banyak untuk teman, fans, musik, dan fashion dibandingkan diriku. bodohnya aku waktu itu menerimanya. Crap, crap, crap. Continue reading Propose

Without Words

Title: Without Words
Author: Han Jaerin
Cast: SHINee – Lee Taemin, YOU
Length: One-shot
Genre: Friendship, Fluff, Romance
Rating: PG-15
Disclaimer: Plot is mine.
Note: English fic. Pardon my fail grammar and vocabularies. Original cast was supposedly the greasy man Nam Woohyun from the sexy boygroup INFINITE.

+++ Continue reading Without Words

UNDER THE UMBRELLA (JINKI SIDE)

Title : Under The Umbrella(JinKi Side)

Author : Oktria

Main Cast : Lee JinKi and Han___(YOU)

Other Cast : Lee TaeMin

Genre : Romance,Life

Length : OneShot

A/N : Ini ff pesenannya si O-shin,nadia a.k.a Tofuu,sama Sharyne. Maaf yya dongsi kalau ff ini gak memuaskan,aku buatnya pas lagi gak ada feel buat ff sama sekali. Buat yang bingung,mana sih under the umbrella Girl POvnya. klik GIRL POV.

Continue reading UNDER THE UMBRELLA (JINKI SIDE)