Benalu

Benalu

Just Confenssion V : Benalu

Author : Megian

Main Cast : Kim Hana, Lee Jinki

Other Cast : Kim Kibum

Rating : PG – 17

Genre : Romance

Summary : “Tapi sekedar bilang padanya, tidak ada salahnyakan noona? Aku ingin lihat bagaimana jika benalu kesayangannya ini yang bilang suka padanya,”

Selamat Membaca^^

Yang aku pikirkan sekarang bagaimana bisa seorang namja pintar seperti dia bisa terpilih sebagai siswa teladan selama 3 tahun berturut – turut sementara sifat dan tabiatnya itu benar – benar ceroboh dan konyol? Continue reading Benalu

Advertisements

A Ghost Inside Me (After Story) : An Everlasting

main-poster_

Title : A Ghost Inside Me (After Story) : An Everlasting Hiden Story

Author : Park Ara

Main Cast : Choi Minho, Hwang Su Ji, Key, Jung Cheon Sa

Support Cast : Choi Siwon, Kim Jonghyun, Lee Taemin

Lenght : One Shoot

Rating : PG 15

Genre : Life, Romance

Annyeong readers! Hoho author Park Ara balik lagi. Yeah #rap ala mino, karena banyak yang minta fanfic A Ghost Inside Me dibuat semacam “After Story”-nya, jadi author sanggupin deh. Dan jeongmal mianhae kalau part ini keluar terlalu lama. Atau mungkin ada yang udah lupa sama ceritanya? Hoho… sebenarnya nggak pernah kepikiran untuk buat part semacam ini. Karena aku pikir, 17 part aja udah cukup. But actually, that’s ok to write it again. Sekali lagi, neomu neomu ghamsahamnida buat semua readers setia, makasi buat komen dan kritik yang sangat membangun untuk fanfic ini. Finally, happy reading! Semoga semua pertanyaan kalian yang mengganjal akan terjawab disini. Gomawo! ^^

Continue reading A Ghost Inside Me (After Story) : An Everlasting

Naega Saranghae “Our Marriage” – Part 8B

Naega Saranghae Season Two (Our Marriage) – Part 8B

nsst part 8

–    Author                                             :

Papillon Lynx aka Ervina H

–    Major Casts                                                 :

  • Kim Shin You (Imaginary Cast) covered by Jung Eun Ji APink
  • Choi Minho SHINee covered by Choi Minho SHINee
  • Kim Jonghyun SHINee covered by Kim Jonghyun SHINee
  • Aita Rinn (Imaginary Cast) covered by Kim So Eun
  • Kim Kibum aka Key covered by Kim Kibum aka Key SHINee
  • Lee Jinki covered by Lee Jinki SHINee
  • Lee Jura covered by Lee Jinki SHINee
  • Han Nhaena (Imaginary Cast) covered by Son Naeun APink
  • Han Yurra (Imaginary Cast) covered by Kim Taeyeon SNSD
  • Lee Taemin covered by Lee Taemin SHINee
  • Jang Hyunseung covered by Jang Hyunseung B2ST
  • Hwang Suji covered by Han Ga In

–    Minor Cast                                      :

  • Jinki and Minho’s Eomma
  • Lee Won Ssi
  • Shin You and Jonghyun’s Eomma
  • Kim Junsu
  • Lee Soo Man
  • Tuan Han
  • Nyonya Han
  • Nyonya Kim
  • Pengacara Hwang
  • Park Sera
  • Manager Hyung

–    Genre                                               :

  • Romance
  • Sad
  • Life
  • Friendship
  • Marriage Life

–    Length                                             :

Sequel

–    Rating                                              :

PG-13 until PG-16

 

Summary        :

Our marriage was a mistake. However, what if love begins to grow between us over time? We don’t know. But, if that happens, as much as possible I will continue to maintain our beautiful love. Continue reading Naega Saranghae “Our Marriage” – Part 8B